Medlem i

Grong

Medlem i

Vi har lang erfaring som allmennpraktiserende tannleger og utfører det meste innen moderne tannmedisin. De gangene det er behov for spesiell kompetanse samarbeider vi med dyktige spesialister.

 

Etter den første grundige undersøkelsen får du et forslag om hva som skal gjøres og eventuelle behandlingsalternativer. Selvfølgelig kan du alltid få et kostnadsoverslag.

Vi legger stor fokus på profylakse, dvs vi foretrekker å forebygge, ingen fylling og restaurasjon er like god som en frisk tann. Derfor tilbyr vi en profylakseavtale (for mer info se nedenfor)

Blir det allikevel nødvendig med for eksempel en fylling, rotfylling eller en protetisk behandling, hjelper vi deg med vår erfaring, moderne utstyr og de beste materialene for å få et optimalt behandlingsresultat.

 

Profylakseavtale:

 

Vi foretrekker å forebygge; ingen reparasjon er like god som en frisk tann. Vi innkaller deg 2 ganger hvert år til en profesjonell tannrens. Slik prøver vi å minimere kariesangrep og å forebygge tannkjøttsykdommer. Skulle det allikevel bli nødvendig med en fylling innen avtaletiden, får du 15% rabatt på fyllingen. Avtalen koster 1500 kroner for et år

 

(Profylakseavtalen kan du tegne etter en undersøkelse og avsluttet behandlingsplan. Du får da en ny time for den 1. profesjonelle tannrensen. Etterpå blir du innkalt til den andre profesjonelle tannrensen etter 6 måneder. Skulle det bli nødvendig å legge en fylling innen 12 måneder etter avtalestart eller til du blir innkalt til årlig undersøkelse, får du 15% rabatt på fyllingskostnader. Du blir debitert for avtalen etter 1. tannrens)

 

Behandlingspriser

 

Grunntakstene er de samme som i den offentlige tannhelsetjenesten. Pasienter som avtaler årlig innkalling og betaler med kort får 5% rabatt.

 

Direkte oppgjørsavtale med HELFO

 

Dersom du har krav på refusjon fra HELFO blir den trukket fra beløpet, slik at du kun betaler din egenandel.

Copyright @ All Rights Reserved