Behandlinger

Vi har lang erfaring som allmennpraktiserende tannleger og utfører det meste innen moderne tannmedisin. De gangene det er behov for spesiell kompetanse samarbeider vi med dyktige spesialister.


Etter den første grundige undersøkelsen får du et forslag om hva som skal gjøres og eventuelle behandlingsalternativer. Selvfølgelig kan du alltid få et kostnadsoverslag.

Vi legger stor fokus på profylakse, dvs vi foretrekker å forebygge, ingen fylling og restaurasjon er like god som en frisk tann. Derfor tilbyr vi profylaksetimer (for mer info se nedenfor).

Blir det allikevel nødvendig med for eksempel en fylling, rotfylling eller en protetisk behandling, hjelper vi deg med vår erfaring, moderne utstyr og de beste materialene for å få et optimalt behandlingsresultat.


Profylakse:


Vi  foretrekker å forebygge; ingen reparasjon er like god som en frisk tann. Vi fjerner mykt og hardt belegg, sandblåser tenner og polerer. Slik prøver vi å minimere kariesangrep og forebygge tannkjøttsykdomer. Tennene vil bli lyse og glatte etter behandlingenBehandlingspriser


Grunntakstene er de samme som i den offentlige tannhelsetjenesten. Pasienter som avtaler årlig innkalling og betaler med kort får 5% rabatt.

Ungdomsrabatt: Til og med året du fyller 28 får du 15% rabatt hvis du betaler med kort.


Direkte oppgjørsavtale med HELFO


Dersom du har krav på refusjon fra HELFO blir den trukket fra beløpet, slik at du kun betaler din egenandel.